POUZDANA ZAŠTITA

U SVAKOM TRENUTKU

Imate projekat na kome naš tim stručnjaka može da vam pomogne?
Kontaktirajte nas
Projektovanje

Projektovanje

Nudimo kompletnu uslugu projektovanja sistema protivpožarne zaštite, ozvučenja, video nadzora i alarmnih sistema za različite objekte.
Pročitaj više
Izvodjenje

Izvođenje

Mi smo kompanija koja je specijalizovala za izvođenje sveobuhvatnih projekata u oblastima protivpožarne zaštite, ozvučenja, video nadzora i kontrole pristupa.
Pročitaj više
Servisiranje

Servisiranje

Posedujemo sve potrebne licence za izvođenje posebnih sistema i mera zaštite od požara, a pored toga vršimo i servisiranje i održavanje instalirane opreme.
Pročitaj više
Kontrolisanje

Kontrolisanje

Prema zakonu republike Srbije vršimo redovnu kontrolu instaliranih sistema za protivpožarnu zaštitu. Kontrola obuhvata redovni dvomesečni, šestomesečni i petogodišnji pregled.
Pročitaj više

Vrednosti

NAŠE KOMPANIJE

sigurnost Videl
Sigurnost
inovacije Videl
Inovacije i kvalitet
strucnost-2 Videl
Strucnost i obučenost tima
odgovornost Videl
Odgovornost i pouzdanost

Videl D.O.O.

Videl d.o.o. je dugogodišnji partner, generalni uvoznik i saradnik sa firmama Polon Alfa i G+M Elektronik.
Kao generalni uvoznik ovih kompanija donosimo Vam najnovije i najpouzdanije tehnologije iz oblasti zaštite i sigurnosti.
Naša stručnost obuhvati široki spektar usluga. Mi nismo samo prodavci već i tim stručnjaka koji pruža sveobuhvatna rešenja za vaše sigurnosne potrebe u saradnji sa navedenim kompanijama.
Bez obzira na to da li je u pitanju projektovanje, izvođenje, servisiranje ili kontrola sistema, možete računati na nas da obezbedimo siguran i pouzdan rad vaših protivpožarnih, video i alarmnih sistema, ozvučenja, detekcije požara i opasnih gasova, kontrolu pristupa, odimljavanje.
slika-kamere-4

Naši partneri

Poslednji projekti

LidlHotel Moskva BeogradBigz Beograd

Ostali projekti