POUZDANA ZAŠTITA U SVAKOM TRENUTKU

POUZDANA ZAŠTITA U SVAKOM TRENUTKU

Imate projekat na kome naš tim stručnjaka može da Vam pomogne?

Projektovanje

Kao firma sa dugogodišnjim iskustvom nudimo kompletnu uslugu projektovanja sistema protivpožarne zaštite, ozvučenja, video nadzora i alarmnih sistema za različite objekte.

Izvođenje

Mi smo kompanija koja je specijalizovala za izvođenje sveobuhvatnih projekata u oblastima protivpožarne zaštite, ozvučenja, video nadzora i kontrole pristupa.

Servisiranje

Posedujemo sve potrebne licence za izvođenje posebnih sistema i mera zaštite od požara, a pored toga vršimo i servisiranje i održavanje instalirane opreme.

Kontrolisanje

Prema zakonu republike Srbije vršimo redovnu kontrolu instaliranih sistema za protivpožarnu zaštitu. Kontrola obuhvata redovni dvomesečni, šestomesečni i petogodišnji pregled.

Videl d.o.o.

Videl d.o.o. je dugogodišnji partner, generalni uvoznik i saradnik sa firmama Polon Alfa i G+M Elektronik.

Kao generalni uvoznik ovih kompanija donosimo Vam najnovije i najpouzdanije tehnologije iz oblasti zaštite i sigurnosti.

Naša stručnost obuhvati široki spektar usluga. Mi nismo samo prodavci već i tim stručnjaka koji pruža sveobuhvatna rešenja za vaše sigurnosne potrebe u saradnji sa navedenim kompanijama.

Bez obzira na to da li je u pitanju projektovanje, izvođenje, servisiranje ili kontrola sistema, možete računati na nas da obezbedimo siguran i pouzdan rad vaših protivpožarnih, video i alarmnih sistema, ozvučenja, detekcije požara i opasnih gasova, kontrolu pristupa, odimljavanje.

Pogledajte poslednje projekte

Veliko distributivno skladište Lidl, Hotel Moskva, Bigz

Vrednosti naše kompanije

Naši partneri

Nastojimo uspostaviti dugoročna partnerstva sa klijentima na obostrano zadovoljstvo