POUZDANA ZAŠTITA

U SVAKOM TRENUTKU

Imate projekat na kome naš tim stručnjaka može da vam pomogne?
Kontaktirajte nas
Projektovanje

Projektovanje

Kao firma sa dugogodišnjim iskustvom nudimo kompletnu uslugu projektovanja sistema protivpožarne zaštite, ozvučenja, video nadzora i alarmnih sistema za različite objekte.
Pročitaj više
Izvodjenje

Izvođenje

Mi smo kompanija koja je specijalizovala za izvođenje sveobuhvatnih projekata u oblastima protivpožarne zaštite, ozvučenja, video nadzora i kontrole pristupa.
Pročitaj više
Servisiranje

Servisiranje

Posedujemo sve potrebne licence za izvođenje posebnih sistema i mera zaštite od požara, a pored toga vršimo i servisiranje i održavanje instalirane opreme.
Pročitaj više
Kontrolisanje

Kontrolisanje

Prema zakonu republike Srbije vršimo redovnu kontrolu instaliranih sistema za protivpožarnu zaštitu. Kontrola obuhvata redovni dvomesečni, šestomesečni i petogodišnji pregled.
Pročitaj više

Vrednosti

NAŠE KOMPANIJE

sigurnost Videl
Sigurnost
inovacije Videl
Inovacije i kvalitet
strucnost-2 Videl
Strucnost i obučenost tima
odgovornost Videl
Odgovornost i pouzdanost

Videl D.O.O.

Videl d.o.o. je dugogodišnji partner, generalni uvoznik i saradnik sa firmama Polon Alfa i G+M Elektronik.
Kao generalni uvoznik ovih kompanija donosimo Vam najnovije i najpouzdanije tehnologije iz oblasti zaštite i sigurnosti.
Naša stručnost obuhvati široki spektar usluga. Mi nismo samo prodavci već i tim stručnjaka koji pruža sveobuhvatna rešenja za vaše sigurnosne potrebe u saradnji sa navedenim kompanijama.
Bez obzira na to da li je u pitanju projektovanje, izvođenje, servisiranje ili kontrola sistema, možete računati na nas da obezbedimo siguran i pouzdan rad vaših protivpožarnih, video i alarmnih sistema, ozvučenja, detekcije požara i opasnih gasova, kontrolu pristupa, odimljavanje.
slika-kamere-4

Naši partneri

Poslednji projekti

LidlHotel Moskva BeogradBigz Beograd

Ostali projekti